Termék kategóriák
Termékajánló
Facebook
Házhozszállítás

Fizetési megoldás
TOP termékek
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Memory foam matracok

Az emlékező habról (Memory Foam)

Mi az a memory hab? Honnan jött? Hogy tud segíteni az alvásban?

Azt mondják, hogy memory visco elasztikus hab a legnagyobb áttörést jelentette az alvásiparban, amióta Marshall rugók (zsákrugók) kerültek bevezetésre a matracokba 1925-ben. Köztudott, hogy az iparágon belül jelenleg a memória hab a legjobb nyomás mentesítő bármely más alapanyaggal szemben. Használja ezt az információt, tanulmányozza mélyrehatóan, hogy pontosan tudja milyen előnyöket hordoz a memória hab használata, és hogyan működik, milyen előnyök származnak, ha rendszeresen memória hab felületen alszik. 

Memory hab előnyeiA Memory hab viszkoelasztikus poliuretánból készül, ami hőmérséklet-érzékeny.

Minél alacsonyabb a hőmérséklet, annál nagyobb a viszkozitása (ellenáll a változásnak). Magasabb hőmérsékleten nagyobb a rugalmassága, emellett nyomás érzékeny. Ez azt jelenti, hogy a memória hab matrac, matracfeltét (Topper) milliméter pontosan képes a testvonal követésre. Ezáltal lehetővé válik, hogy a matrac több helyen alátámassza a testet.

 

 

A test legnagyobb nyomáspontjai: a váll, csípő, térd, és a fej.Az első ismert Memory habot TEMPUR néven hozták létre 1972-ben a NASA űrrepülőgép üléseihez, hogy megfékezze a magas G-erők hatását, amit az űrhajósok tapasztaltak fel, illetve leszállás közben. Ez soha nem volt teljesen kifejlesztve, és meg sem közelíti azokat a memória habokat, amit ma találunk az üzletekben, és ez a hab soha nem tette be a lábát az űrprogramba, azonban folytatják az örökségét, amit a NASA elkezdett fejleszteni.

 

Ami igazán előtérbe hozta a memória hab fejlesztését az-az volt, amikor a NASA úgy döntött, hogy ki adja a technológiai fejlesztését a "nagyközönség" számára, és kereskedelmi használatra. A legtöbb vállalat a hosszú fejlesztési folyamat alatt számos akadályba ütközött, amit képtelenek voltak legyőzni, de az egyik cég (Fagerdala World Habok) Svédország fennmaradt, és megteremtette az első használható memória habot.

1991-ben megalkották a Tempur-Pedic márkát. Céljuk, hogy a világon először kereskedelmi forgalomba hozzák az első sorozatot a memory hab matracok közül. A többi, ahogy mondani szokás: már történelem. Az 1990-es évek végén más gyártók is elkezdték a fejlesztéseket memória hab ágybetétek tekintetében.

 

Az emlékező hab (Memory Foam) matrac a felhasználók számára számos előnnyel jár. 

A 2 legnyilvánvalóbb: nagyobb kényelem, csökkentett nyomás nehezedik a testre, és a gerincre. Emellett bizonyították, hogy a memória hab matracot használók alvása során egyre több úgynevezett DELTA és Rapid-Eye Movement (REM: ez a mély alvás, ilyenkor álmodunk) fázisa van a (Non-Rapid-Eye-Movement, NREM) pedig kevesebb. Tehát egy jobb minőségű alvást kapunk.

Többet pihenünk kevesebb idő alatt a memória habos fekvőfelületeken, mint a hagyományos matracokon.

Ha allergiás, akkor a memória hab matrac különösen hasznos lehet, mert hipoallergén, és a por atka ellen is kitűnő. Az emlékező hab (Memory Foam) matrac jelentős előnyöket jelent különösen azoknak, akiknek rossz a vérkeringése, fibromyalgiában, vagy csontritkulásban szenvednek.

 

 Szeretnénk lehetőséget biztosítani Önnek, hogy személyesen megtapasztalja ennek a remek terméknek az előnyeit. Jelentkezzen és próbáljon ki (akár üzletünkben) egy memória hab matracot, párnát, vagy rendelje meg a memória hab matracaink egyikét. Különös tekintettel a figyelmébe ajánljuk a saját fejlesztésű Alvásstúdió - Memory Termékcsalád termékeit.

Klikkeljen és vásároljon kedvező áron az Alvásstúdió Memory Program párnái és matracai közül!

A jó hír az, ha most rendel egy matracot a Memory programunkból, akkor azt ingyenesen kiszállítjuk az ország egész területén. Memory Foam megoldást jelenthet a gerinc, és hátfájásban szenvedőknek, különösen, akik alvászavarral küszködnek.

Az emberek többsége élvezi eme páratlan hab előnyeit. Vegye figyelembe a termékfejlesztéseket, mert sok különböző típusú memória hab közül válogathat, és szerezzen be minél több információt a kiválasztott termékről, mert csak így tud egy okos döntés hozni! Ne csábuljon el az akciós áraktól, rámenős hirdetésektől. Győződjön meg arról, hogy a kiválasztott matrac megfelel-e a jó matrac tulajdonságainak.

Lásd vásárlási tanácsadó menüpontunk.


Webáruház készítés