Termék kategóriák
Termék kategóriák
Termékajánló
Facebook
Házhozszállítás

Fizetési megoldás
TOP termékek
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termék részletek


Billerbeck Coral paplan light 135x200 cm

Billerbeck Coral paplan light 135x200 cm
 • Billerbeck Coral paplan light 135x200 cm
25 000 Ft
A vásárlás után járó pontok: 250 Ft
Évszak szerint:
Paplan mérete:
Hitelkalkulátor
Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyezze a kosárba, majd a fizetési módnál jelölje be Cetelem Online Áruhitelt.
Hausel-Bútor Kft. a Magyar Cetelem Bank Zrt. hitelközvetítője, a Bank a hitelbírálathoz szükséges dokumentumok meghatározásának, valamint a hitelbírálat jogát fenntartja. A Bank a pénzügyi szervezetek Magatartási Kódexének alávetette magát.

A Billerbeck Coral termékcsalád újrahasznosított funkcionális szál töltetű paplanja.

 • A Billerbeck funkcionális szál töltetű termékei környezetkímélő újra-új nyersanyagok felhasználásával készültek: magas tisztaságú károsanyag mentes ocean-plasticból. A tökéletes tulajdonságokkal rendelkező funkcionális száltöltetű termékeket úgy alkották, hogy nem kell hozzá kőolajat kitermelni.

   

  A CORAL termékek anyaga remek pára-áteresztő képességgel rendelkeznek, és hypoallergének. Használata során a kényelemről remek formatartás gondoskodik, érintése puha.

   

  Vékony, puha, könnyű paplan, mely ideális meleg lakásban vagy nyári használatra.

   

  Fedőanyaga: 100% Recyklált microfaser poliészter.

   

  Töltete: 100% Recyklált poliészter golyó. (135x200 cm - 400 g)


  A paplan 60°C mosható.

   

  A kép illusztráció, a folyamatos fejlesztés során a termék külképe változhat.

   

   

  Minden tettünk nyomot hagy a világban. Életünk hétköznapi döntésein múlik, hogy milyenné formáljuk bolygónkat.

   

  Mára felnőtt egy nemzedék, aki igényes és elszánt felelősséget igyekszik viselni a környezetünkért. Mi is hitet tettünk arra, hogy az unokáinktól kölcsönkapott környezetünket megóvjuk és tisztán tartsuk.

   

  Az alapanyagokat gyártó ipari háttér fejlődésének köszönhetően termékeink tökéletesítésé már a környezetterhelés radikális csökkentése mellett érjük el.

   

  Ezért a szintetikus alapanyagok kiválasztásakor átállunk a kompromisszumok nélkül teljes értékű, kiváló minőségű és tisztaságú „újra új” nyersanyagokra. Amely szükséges műanyagok viszont jelenleg nem érhetők el újrahasznosított változatban, azokhoz a természetbe hamar visszaépülő, komposztálható nyersanyagok felhasználását követeljük meg.

   

  A Billerbeck Budapest Kft. termékeinek fejlesztése során mindig élenjáró megoldásokat vezetünk be. Az „újra új” és lebomló anyagok tudatos választásával az életnek adunk esélyt.

   

  Megtiszteltetés számunkra, ha Ön is velünk tart.

   

  A környezetszennyezés kiváltó oka

  Évente több millió tonnányi műanyag kerül az óceánokba, szennyezve a környezetet és kárt okozva a vízi élővilágnak. A probléma nem fog megszűnni hamarosan, mivel egyre több műanyagot mos a partokra a víz.

   

  Mit teszünk ellene?

  Tisztában vagyunk azzal, hogy nem tudjuk megtisztítani a világ óceánjait, de felhívhatjuk a figyelmet a problémára.  Termékeink célja, hogy hasznos módját mutathassuk be a műanyag újrafelhasználásának. Úgy gondoljuk, hogy ez a legjobb módja, hogy megmutassuk, létezik megoldás, ha még apró lépésekben is.

   

  Hogyan segít?

  Reméljük, hogy ezen új és innovatív alkalmazása az újrahasznosított óceáni műanyagnak megoldást nyújt, hogy termékfejlesztéseinkkel elősegítjük a környezeti problémák csökkenését.  Nem állítjuk, hogy ez a megoldás az óceán műanyag gondjaira, de ezzel a felhasználással is bebizonyíthatjuk, hogy léteznek különböző alternatív újrahasznosítási módjai a meglévő anyagoknak (mint PCR, műanyag), amiket mi is használunk termékeinkben.

  A meglévő műanyagot újból hasznosítva és ismételten felhasználva megakadályozhatjuk, vagyis csökkenthetjük ezt a kártékony folyamatot és ez az első és legfontosabb lépés az óceánjaink állapotának megóvása érdekében.

   

  Óceáni műanyag tények

  • A világ óceánjain lebegő tengeri szemét körülbelül 80%-a műanyag.
  • Átlagosan 17000 darab műanyag lebeg minden négyzetkilométerén az óceánjainknak.
  • Minden évben, legalább egymillió tengeri madár és százezer cápa, teknős, delfin és bálna pusztul el a műanyag elfogyasztása miatt.
  • A halak északi Csendes-óceán mélységében 24000 tonna műanyagot fogyasztanak el évente.
  • A világon 267 faj sérül meg a műanyag miatt, 86%-a tengeri teknősöknek, 44%-a tengeri madaraknak és 43%-a az óceáni emlősöknek fogyaszt műanyagot, vagy akad bele a műanyagba.
 • Gyártó
  Billerbeck
  Évszak szerint
  Nyári
  Paplan mérete
  135x200 cm
 • 1-2 hét

Webáruház készítés