Termék kategóriák
Termék kategóriák
Termékajánló
Facebook
Házhozszállítás

Fizetési megoldás
TOP termékek
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termék részletek


Billerbeck San Remo matrac kókusz-latex kényelmi réteggel 100x200 cm

-20%
Billerbeck San Remo matrac kókusz-latex kényelmi réteggel 100x200 cm
  • Billerbeck San Remo matrac kókusz-latex kényelmi réteggel 100x200 cm
308 100 Ft
Akció: 246 480 Ft
A vásárlás után járó pontok: 2 465 Ft
Kényelmi réteg:
Szélesség (cm):
Hosszúság (cm):
Hitelkalkulátor
Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyezze a kosárba, majd a fizetési módnál jelölje be Cetelem Online Áruhitelt.
Hausel-Bútor Kft. a Magyar Cetelem Bank Zrt. hitelközvetítője, a Bank a hitelbírálathoz szükséges dokumentumok meghatározásának, valamint a hitelbírálat jogát fenntartja. A Bank a pénzügyi szervezetek Magatartási Kódexének alávetette magát.

 

 

A Billerbeck Dreamline San Remo egy 26 cm magas, 9 zónás, táskarugós matrac. 

 

  •  

    SAN REMO fekvőbetét az exkluzív Dreamline by Billerbeck kollekció tagja. 9 zónás táskarugós, új fejlesztésű, iker-élkeretes zero pur matracok luxus változata. A matrac magassága 26 cm.

    Kiemelt komfortérzetet biztosít a matraccal egybeépített topper, amely az elegáns, magas megjelenést is segíti.  Ez a felső kényelmi rész a többi matraccal ellentétben nincs ,,összeépítve” a rugózattal, hanem zipzárral van rögzítve. Ennek igazán fontos szerepe van, hiszen ha idővel változik az alvási igényünk, tegyük fel évek múltán keményebb, vagy puhább matracra vágyunk, nem kell az egész matracot cserélni, csak a felső kényelmi réteget. Ezzel a megoldással egyéni igényeknek megfelelően testre szabható a matrac: az elvárásokat kielégítve lágyítja, vagy keményíti az ágybetét fekvőfelületét, miközben megőrzi a zónázott tasakrugós matracmag kiváló tulajdonságait.

    A Billerbeck saját fejlesztésű zero pur  technológiájával 100%-ban elhagyásra került a poliuretán hab ennek a matracnak a gyártásából, miközben az összes kedvelt és ismert tulajdonsága megmaradt. A matracmagot nem habbölcsőbe építik, hanem egy segédrugókkal és sarokvédelemmel kiegészített iker élkeretes rendszer zárja körbe.

    A matrac táskarugóinak, és a kialakított komfort zónák jóvoltából az anatómiai felépítésünknek megfelelő alátámasztást biztosít. Erős rugózat, tartósság, nagy terhelhetőség jellemzi.

    Gerinckímélő, vállsüllyedést engedő, derék alatt feszes, csípő alatt teherbíró, tökéletes „testigazító” alátámasztást biztosítva a legmagasabb kategóriájú matrac a Billerbeck kínálatában. Kényelmi elemeinek, valamint a különböző egyéni igényeket maximálisan kielégítő, különböző típusú toppereknek köszönhetően, valódi luxus élményt nyújt.

    Belső magja különböző keménységű, 9 zónára osztott táskarugósorból áll. Az edzett acélrugók egyesével kis tasakokba vannak zárva, ezzel a jól ismert hullámmozgást hivatottak elnyelni. A kis átmérőjű rugók extra sűrűségűek, több mint 500 db kerül egy négyzetméterbe. A különösen nagy rugósűrűség megengedi, hogy egyesével lágyabb rugókat alkalmazzanak, tehát a matrac kissé lágyabb és jobb pont-rugalmasságot mutat.

     

    A San Remo matrac minden fekvési helyzethez megfelelő, de oldalt és háton alvóknak kifejezetten ajánlott.

     

    Huzat:
    Huzata elegáns, steppelt, viszkóz tartalmú szövött kelme, színben harmonizáló szegőszalaggal. A huzat fix, NEM levehető, NEM mosható. Az ú.n. élvarrós lezárásnak köszönhetően kitűnő a matrac „szél-definíciója”, tehát nem nyílik árok két egymás mellé helyezett matrac között.

     

    A matraccal egybeépített topper a különleges kényelmet szolgálja. Lecipzározható a matracról, és a huzata szükség esetén tisztítható. A matrac huzata viszont NEM levehető, mosható.

     

    Négyféle topper betétet ajánlunk a matrachoz, így mindenki az igényeinek megfelelőt választhatja.

     

    • öko softnesstpanel (4 cm) és kókusz panel (1 cm), amely egy több éves innovatív fejlesztés eredménye. Az új technológiának köszönhetően kivonták a testközeli párnázó rétegből a vitatott élettani hatású és súlyosan környezetterhelő PUR habot. Ezt a padozatot azoknak ajánljuk, akik a keményebb fekvőfelületet részesítik előnyben. 

    • Kókusz / Latex rétegezett panel, amely a kókuszrost szerkezetének köszönhető jó lég- és nedvesség áteresztő képességet egyesíti a latex cellás szerkezetének nagy rugalmasságával. Stabil, biztos alátámasztást ad. A latex felületű matracok használatát a kiváló ortopédiai tulajdonságaik miatt ajánlják a szakemberek. Ezt a padozatot azoknak ajánljuk, akik a keményebb fekvőfelületet részesítik előnyben. 

    • Viszkoelasztikus habbal, más néven memory habbal (2 cm) kiegészített öko softnesst panel (3cm).  Ez a hőmérséklet emelkedés hatására lágyuló, folyadékszerű elasztikus hab képes tökéletesen felvenni a test formáját. Egyenletesen támasztja alá a testet anélkül, hogy nyomáspontok alakulnának ki, és nem gátolják a vérkeringést. Ez a közkedvelt habanyag hízelgően puha alátámasztást ad.

    • Lószőr/ Latex panel, ha a királyok kényelmét választja. Az ősidők óta használatos természetes anyag kiemelkedő rugalmassága és utánozhatatlan átszellőző képessége miatt a mai napig közkedvelt felső kategóriás matracokban.

     

    Legfelső súlyhatár: 130kg.

     

    Ne feledkezzen meg róla, hogy mostantól minden standard méretű BILLERBECK és DREAMLINE matrachoz ajándékba adunk egy pontosan rögzíthető, mosható matracvédőt, amit a matraccal azonos tűzésmintával készül.

    A Dreamline matracvédő megnövelt páraáteresztő képességgel rendelkező, puha, formatartó, bőrbarát anyagok felhasználásával készül, ideális alváskomfortot biztosító termék. Különleges Dreamline mintával. A Dreamline kollekció matracai és a hozzájuk tartozó matracvédők praktikus rögzítőelemekkel egészültek ki. Ezekkel egyszerűen és pontosan összekapcsolhatók mostantól.

     

    UTÁNVÉTELES fizetési mód nem válaszható, mert a termék speciális szállítást igényel, ezért sajnos technikai akadályok miatt nem tudjuk kezelni az utánvételes fizetési módot. Köszönjük megértésüket! 

  • Gyártó
    Billerbeck
    Kényelmi réteg
    Kókusz-latex
    Magasság (cm)
    26
    Súlykorlát (kg)
    130
    Csomagolás módja
    Nyitott
    Matrac keménység
    Közepesen kemény
    Típus
    Zsákrugós
    Matrachuzat
    Fix huzat
    Garancia
    10 év
    Alváspozíció
    Háton alvóknak, Hason alvóknak, Oldalt alvóknak, Vegyes fekvési pozícióhoz
    Szállítás
    4-5 hét
    Ajánlott alátámasztás
    Merev bordázat
  • Szállítási idő: 4-6 hét

     

    Garancia: 10 év

Webáruház készítés