Termék kategóriák
 • Akciók
 • 24-48 óra Expressz Szállítás!
 • Kiemelt akciók
  •  
 • Matracok
  •  
 • Felületjavítók
  •  
 • Alvás kiegészítők
  •  
 • Memory termékek
  •  
 • AlvásStúdió Memory Program
  •  
 • AlvásStúdió Hotel Program
  •  
 • Gyermek termékek
  •  
 • Ágyak
  •  
 • Ágyrácsok
  •  
 • Hálószoba bútorok
  •  
Termékajánló
Facebook
Házhozszállítás

Fizetési megoldás
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Minden amit matracvásárláskor tudni kell

Szülőnek lenni a lehető legcsodálatosabb dolog, de olykor eljön az a pont, amikor teljesen kimerültnek, elveszettnek érezzük magunkat, és semmire sem vágyunk, csak hogy elmenekülhessünk a világ elől egy lakatlan szigetre.

A gyerekágy fontos szerepet játszik az új családtag életében, hiszen ott tölti majd idejének nagy részét. A babák életük első hónapjaiban akár 17 órát is alszanak, így fontos, hogy a csöppség komfortosan érezze magát. Ha a baba boldog, a mama is boldog!

 Mi pont ebben fogunk neked segíteni a cikkünkben, hogy könnyebb legyen a dolgod!

Ha megint úgy ébredt fel, hogy sajog a háta, fáj a dereka, számoljon a következményekkel! Az elgyötört éjszaka után nem lesz könnyű napja. De ennél is nagyobb baj, hogy a gerincoszlopa előbb-utóbb tönkremegy. Mit tehet ellene?

A matracválasztás egy igen szubjektív dolog. Hogy kinek melyik a jó matrac, nagyon eltérő és embereként megosztó. Viszont van néhány ,,recept” , ami egyaránt hasznos lehet bárki számára.

Mint minden életfolyamatban az alvó állapotban is egész testével van jelen az ember és jóllehet a mozgásszervek (csontok, ízületek, izmok) fizikai aktivitása igen alacsony. Néhány speciális szempontra feltétlenül oda kell figyelni, melyek az alvás minőségét befolyásolják.

 

Természetes szál tölteteink 2. rész
Teveszőr, alpaka és bárány-, illetve juh gyapjú.

Pamut, a len és a vadselyem töltet. Hogy mit is lehet/érdemes tudni ezekről az anyagokról pontosan?  Az alábbi cikkünk elolvasása után választ kaphatnak ezekre a kérdésekre.

2019.04.11 11:14

Milyen a jó párna? Mire érdemes odafigyelni párnaválasztáskor, kérdések és válaszok.

 

Funkcionális  száltöltetű ágyneműinket környezetkímélő újra-új nyersanyagok felhasználásával készítettük: magas tisztaságú károsanyagmentes ocean-plastikból.

Coral ternékeink anyaga remek pára-áteresztő képességű és hypoallergén. Használata során a kényelemről remek formatartás gondoskodik, érintése puha.

 

A fenntarható technológiával előállított termék(ek) vásárlásával a jövőnkről gondoskodunk!

Tisztítsa a memória párnát mosószerrel. Sokan használnak memória párnát, hiszen egy puha felületet biztosít, ami illik a fej formájához alvás közben. Ez a hab jelentősen eltér a hagyományos párnáktól, ezért fontos megérteni, hogy különböző mosási módszer szükséges. Mosógépbe n való mosástól a párna tönkre megy, így kézi mosás szükséges.

Használjon légtisztítót erre a célra! Bizonyos matracok és párnák memória habot tartalmaznak, amely idomul a test és a fej vonalához. Vegyszereket kevernek a habhoz, hogy a sűrűséget és a szivacsos szerkezetet biztosítani tudják. Ezek az anyagok bizonyos szagokat produkálhatnak, amik leginkább a gázolajra hasonlítanak. Ez a szag általában nem tart tovább néhány hétnél, de ezt fel is lehet gyorsítani különböző szagmegkötő és levegőtisztító használatával.

2017.05.16 17:01

Billerbeck ágy, matrac, párna, paplan

 

Az elmúlt csaknem egy évszázad során a termékfejlesztéseinkkel minden egyes ember számára elérhető, ideális alváskörülményeket biztosító termékpalettát hoztunk létre. A legmodernebb fejlesztésekhez, az alvási szokások rendszeres vizsgálatához, a Billerbeck "Schlaf und Gesundheit" Alapítvány innovatív kutatási eredményeihez  igazítva állítottuk össze paplan, párna, matrac és ágy kínálatunkat, melyet magasan képzett magyar szakemberek állítanak elő, egy tradicionális, kompromisszummentes márkát képviselve.

2017.05.04 16:57

A jó matrac ismérvei

A jó alátámasztás tehermentesíti a gerincet és megtartja a természetes S formáját. Differenciáltan osztja el a testrészek súlyát a matrac teljes felületén. Felveszi a test kontúrját. Minél több egészségzónája van a matracnak, annál jobb az alátámasztási képessége, jobban igazodik a test egyéni igényeihez, ezáltal a lehető legkényelmesebb. A matrac magja és huzata teljesen átszellőzik, lehetővé téve a felvett nedvesség teljes kipárolgását, biztosítja az alváskörnyezet higiéniáját. A legjobb anyagokból készül, ami garantálja a hosszú élettartamot. Minden fekvőpozícióban kényelmes.

 

 

Egészségpénztári vásárlás

Vásároljon Ön is az AlvásStúdió-ban párnát-paplan, matracot, matracvédőt egészségpénztárra, egészségpénztári számlája terhére. Adómentesen, könnyen, egyszerűen!

 

2017.04.24 15:20

Néhány szó a HILDING cégről

Hildning Andres Company

Giving the world a good night's sleep TM

 

A Hilding márkanév a Hilding Anders International AB konszern része, mely kb. 40 piacon van jelen és piacvezető pozícióval bír az európai és ázsiai hálószobai kellékek piacán.

 

 

AlvásStúdió Memory Program™

Az AlvásStúdió saját fejlesztésű termékcsaládja, ami ötvözi a több éves tapasztalatot és a iparág legújabb vívmányait. A kitűnő mechanikai tulajdonságok, az anatómiai szempontok figyelembevétele, a megtartó rugalmasság és az egészségügyi ismérvek mind szerepet játszottak a Memory  Foam (Memória hab) termékek tervezésénél és kivitelezésénél.

 

 

Azt mondják, hogy memory visco elasztikus hab a legnagyobb áttörést jelentette az alvásiparban, amióta rugók kerültek bevezetésre a matracokba 1925-ben. Köztudott, hogy az iparágon belül jelenleg a memória hab a legjobb nyomás mentesítő. Használja ezt az információt, tanulmányozza mélyrehatóan, hogy pontosan tudja milyen előnyöket hordoz a memória hab használata, és hogyan működik, milyen előnyök származnak, ha rendszeresen memória hab felületen alszik.

2017.04.05 10:46

A memória hab termékeket gyakran hipoallergénként is hirdetik, de ez nem jelenti azt, hogy nem okozhat allergiás reakciót. Ez csak azt jelenti, hogy az allergiás reakciók kialakulásának esélyét minimálisra csökkentették.

Ha neked is sűrűn fáj a hátad, akkor a legtöbb európai ember közé tartozol.

Választható az út, mert amin alszol igazán tud segíteni.

2017.04.05 10:43
Hogyan válasszak memória párnát?

A memória feltét enyhíti a nyomáspontokat a pihentetőbb alvás érdekében. Számos jótékony hatással és kényelmi előnnyel jár, miközben megspórolja egy új matrac vásárlását. A test hőjére és tömegére reagálva körbeveszi azt a hajlatok mentén, hogy teljesen egyenes pozícióban tartsa. A sokféle testalkat, alvási szokás, és kényelmi szempontoknak megfelelően rendkívül sokféle feltét létezik különféle méretekben, vastagságban, huzatokban és sűrűségben.

Az alvás számos csodatévő hatást gyakorol az egészségre, emiatt is fontos az a tény, hogy az életünk egyharmadát alvással töltjük. Hogy megérthessük a kényelmes alvás jelentőségét, meg kell értenünk az alvás jótékony hatásait.

Webáruház készítés